...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

Lankaustekniikka

Tiesitkö? Ihokarvat voi nyppiä pelkän langan avulla
Lanka tekniikka on tehokkain ja luonnollinen karvojen poisto menetelmä.

Tätä karvanpoistotekniikkaa on ylistetty erityisen nopeaksi ja väitetään, että kun karvat
poistetaan langan avulla, ei toimenpide ole niin kivulias kuin silloin kun karvat poistetaan pinseteillä nyppien, epiloiden tai karvanpoistovahojen avulla. 
Tämä tekniikka soveltuu hyvin niin miehille kuin naisille.  

Lankatekniikalla voi erotella hyvin partarajan  myös hiusrajan ja ylähuulen käsitteleminen tällä tekniikalla on melko tavallista.
Täydellisten kulmien tekemisessä tällä saa aluksi tehtyä selkeän rajan ja niiden viimeistelyyn käytetään myäs saksia ja veistä
Tämä soveltuu herkimmillekin ihoalueille, koska se ei aiheuta iholle ärsytystä tai karvatupen tulehdusta. Lanka koskettaa ihoa, joten ihon joustavuus säilyy.  
Tällä tekniikalla saadaan paljon tarkempi lopputulos, koska langalla voidaan poistaa jopa alle 2 mm:n pituiset karvat, joita ei pinseteillä saa.  Karvoja ei tarvitse kasvattaa viikkotolkulla, koska yksi langan veto poistaa yhden karva rivin kerrallaan. Iho punoittaa hoidon jälkeen niinkuin kaikissa muissakin karvanpoisto menetelmissä, mutta selaskee muutaman tunnin kuluessa. 
 "Ensimmäiset vedot tuntui kyllä kyyneliin asti, mutta heti muutaman vedon jälkeen  ihoni tottui siihen. Iho siis puutuu muutaman vedon jälkeen, jolloin sen ei pitäisi enää tuntua ainakaan kovin paljon."

MITÄ ON LANKATEKNIIKKA?                       
Karvanpoisto langalla on vanha itämainen menetelmä, joka poistaa haitallisia ihokarvoja. Kauan, jo antiikin ajoista lähtien naiset ja miehet ovat poistaneet epäesteettisiä karvoja kasvoista  langalla.
Tähän käytetään kestävää puuvillalankaa. Kevyiden vartaloliikkeiden avulla saadaan aikaan liike joka poistaa karvan juurineen luonnollisella tavalla,. Tämä hidastaa niiden kasvua ja vähitellen lopettaen sen jopa kokonaan.

Kiitos Omar ( BGD Barbers) jutusta ja kuvista.
Lisää aiheesta mm Youtubessa

#threading #lankaus #Täydellisetkulmakarvat #Kulmakarvat #brows
#browsonfleek #Kulmienstailaus #täydellisetkulmat #kulmatkuntoon #kulmathaltuun #kulmienmuotoilu #kulmat