...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

Kierrätystehdas

Kierrätystehtaalta ideoita ekologiseen ja eettiseen kuluttamiseen

Ekoilu on uusi normaali. Kaapelitehtaalla 4.-5.5.2013 järjestettävä vuosittainen Kierrätystehdas-tapahtuma tarjoaa parhaimmat vinkit kestävään elämäntapaan ja ekologiseen kuluttamiseen. Kauppatorilta löytyy yli 40 yrityksen valikoimasta satoja kierrätysmateriaaleista ja ekologisin menetelmin valmistettuja tuotteita. Tapahtumassa on useita työpajoja, jossa pääsee ohjatusti luomaan uutta ja Ilmaistorilla laitetaan käyttökelpoiset tavarat uudelleen kiertoon. Samalla voi esimerkiksi laittaa fillarin kesäkuntoon tai tehdä ekologisen äitienpäivälahjan. Tapahtuma on avoinna la-su klo 10-17 ja sinne on vapaa pääsy.

Lavalla tapahtuu
Kierrätystehtaan esiintymislavalta löytyy viikonlopun aikana ohjelmaa keskustelupaneeleista näytöksiin. Lavalle astelevat mm. Remake Ekodesign Oy, Varusteleka, Kierrätyskeskus ja Punaisen Ristin Kontti. Paneelikeskustelussa virkkaaja Molla Mills, trashionista Outi Pyy ja Taito-lehden toimituspäällikkö Tiina Aalto keskustelevat eettisestä muodista Palonin Minna Särelän johdolla. Tarkempi lavaohjelma löytyy osoitteesta http://www.kierratystehdas.fi/ohjelma/

Kierrätystehdasta täydentää jälleen Ilmastoinfon tuottama Energiatehdas, jonka teemana on tänä vuonna energiatehokkuus sekä ruokahävikin pienentäminen. Luonnonkosmetiikkaa, ekokosmetologeja ja -kampaajia esittelee Pro luonnonkosmetiikka ry:n järjestämä Luonnonkaunis-tapahtuma, jonka tapahtumapaikkana toimivat Kaapelitehtaan Puristamo ja Valssaamo.

Kierrätystehdas 4.-5.5.2013
Avoinna la-su klo 10-17
Kaapelitehdas, Merikaapelihalli ja sisäpiha
Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki, Ovet M1-M4
Vapaa pääsy
www.kierratystehdas.fi

www.facebook.com/kierratystehdas
www.luonnonkosmetiikka.fi/messut-2013