...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

EKOEKO -tuotteita

Hyvät naiset ja tytöt, esittelen teille MOONCUPin. Mooncup on kuukautissuoja, mikä korvaa tamponit. Se on helppo laittaa, ja sitä voi käyttää uudelleen, uudelleen ja uudelleen ja vielä senkin jälkeen. Kun ottaa Mooncupin käyttöön, voi unohtaa tamponit kokonaan.

Ja sitten eläinihmiset - tässä tulee ekologinen Mi Fido ! Mi Fido on sertifioitu hoitosarja lemmikeille ilman säilöntäaineita. Mi Fido -tuotesarja on erityisesti tarkoitettu turkin ja ihon hoitoon. Se sisältää puhdistavaa vihreää savea, mikä imee turkista sekä iholta epäpuhtauksia jättäen ne terveen kiiltäviksi ja hyvävointisiksi. Nettisivun löydät perinteisesti oikealta LINKIT -sarakkeesta.

Ja lopuksi yleisesti: ARGITAL. Argital on tuotesarja, mihin kuuluu laidasta laitaan erilaisia tuotteita. On vauvan hoitosarja, on hiusten hoitosarja, on suihkugeeliä, kasvojenhoitosarja sekä monia muita ! Ja mikä parasta (mikä voisikaan olla vielä parempaa?) se on sertifioitu, eli täysin EKOLOGINEN ! Ja Argitalin nettisivut löytyvät muiden tapaan oikealta.