...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

Energialeikkaus


Hiusta vahvistava energialeikkaus

Energialeikkauksessa hiukset leikataan ainoastaan saksilla, veistä ja ohennussaksia käyttämättä ja vältetään jyrkkiä kulmia. Leikkauksessa hiukset leikataan muotoon, jossa hiukset yhdistyvän toisiinsa sulavasti. Tuodaan esille” aidot omat” hiukset, annetaan hiusten luonnollisesti muotoutua ja kasvaa. Hiuksta rikkomatta, säilytetään hiuksessa ehjä pinta.
Energialeikkauksen jälkeen hiukset tuntuvat luonnollisilta, ilmavilta, paksuimmilta, elävimmiltä. Leikkauksen jälkeen hiusten muotoileminen on helppoa ja mallissa pysyminen on erinomaisen hyvä, näin leikkausvälikin voi olla pidempi.

Hoitoa voisi kuvat harmoniseksi ja vahvistavaksi hoidoksi.Kokonaisvaltainen tasapainottava hoito, joka rauhoittaa ja puhdistaa kehoa ja mieltä.
Aikaa varataan yleensä 75 min ja hinta on n 80 €.
Tämä sisältää 15 min hierontaa, 45 minleikkaus sekä pesu ja kuivaus.

osuva vertaus energialeikkauksesta sitä voitaisiin hyvin kutsua hiusten fengtsuiksi.

Energialeikkauksessa ei ole kysymys taikatempuista eikä ”huuhaasta”, vaikka sana ”energia”, saattaakin antaa viitteitä siihen suuntaan. Jos leikkaus on epätasapainoinen se ilmenee helposti hiusten elottomuutena ja kiillottomuutena ja kampausta saattaa olla vaikea hallita.

Hieronnalla, ennen varsinaista leikkausta, herätellään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa liikkeelle, ja aktivoidaan hiustupen ravinnonsaantia, joka vaikuttaa kiiltoa ja elävyyttä lisäävästi hiuksissa.

Teknisesti hiukset leikataan niin, että kaikki hiukset yhdistyvät toisiinsa harmonisesti. Leikkaus on toimiva ja ”tuulenkestävä”, ja pysyy hyvin mallissaan pidentyessäänkin. Hiukset eivät vaadi välttämättä muotoilua, vaan leikkaus itsessään toimii ja näyttää hyvältä sellaisenaankin.

Kommentteja energialeikkauksesta:

-Hiukset tuntuivat paksummilta
-Pysyy mallissaan todella hyvin
-Ei ole tarvinnut yhtään muotoilla, näyttää hyvältä herätessäkin!
-Tuntuu että väri tulee esiin paremmin
-Helpompi käsitellä
-Hiukset tuntuvat elävämmiltä
-Kiilto on lisääntynyt
-Leikkaus sitä tehdessä tosi rentouttava ja samalla piristävä