...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

Uusia ekokampaajia

Taas valmistui ryhmä uusia ekokampaajia jotka sijoittuvat ympäri suomea, löydät heidät ja jo pidempään alalla olevat kollegat ekoyrittäjät/ekokampaajat sivuilta.
EKOKAMPAAJALLE mennessä saat vaihtoehtoista hiustenhoitoa totuttuihin tapoihin. Tärkeää on kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävänkehityksen periaatteita noudattaen. Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa. Ekokampaajat pyrkivät välttämään turhia kemikaaleja. Luonnosta saamme paljon erilaisia hoitavia ja tehokkaita raaka-aineita joita hyödynnetään työssä.
Ekokampaajan tekemä kaunis kasvisväri tai puhdistava kuuri savella tai yrttihuuhtelu peltokortteella saavat myös mielen hyvälle tuulelle.

Ekologinen ystävänmyynti päivä su 23.5

"House of econ vihreä ystävänmyynti 23.5 sunnuntaina kaapelilla 12-17.Tule kaapelille tekemään ihania edullisia ja ekologisia löytöjä. Vaatteita, kenkiä sisustusta... ja samalla saat biodynaamiset yrtit ja taimet parvekkeelle ja pihaan."

Harvoin näin pääsee hypistelemään nettikauppojen tuotteita, alennuksella ja vielä ilman postimaksuja! Tämä ekologisesti ajattelevien yritysten ja ihmisten yhteisö tietää mitä on yhdistää laatu, eettisyys ja hyvä tapahtuma.