...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

Miksi meidän tulee välttää muovia

http://www.youtube.com/watch?v=FrAShtolieg
Tämä linkki ei sovi heikkohermoisille ja se saattaa aiheuttaa ahdistusta, mutta kuitenkaan emme voi sulkea silmiämme siltä todellisuudelta mihin myös me olemme osallisena!
Voisimme kukin miettiä mitä omalla kohdallaan voi tehdä asian helpottamiseksi, sen asian että me hukumme muoviin! kun jokainen tekee oman osansa, Kun jokainen työpaikka omansa ja yhteiskunta omansa ei kukaan voi vierittää vastuuta pois omilta hartioiltaan. Yhteistyöllä ja siksi haluan haastaa kollegat keräämään/ kierrättämään muovin energiajätteeksi.
Me myymme paljon paksuun muoviin pakattuja hiustenhoitotuotteita joten jotenkin myös meillä on vastuumme asiassa.
Katso kuitenkin video loppuun asti, ehkä se saa jotain liikahtamaan sisälläsi.

VASTAKKAINASETTELUA EKO SHAMPOOSTA

NETISTÄ POIMITTUA

"Pureology shampoo on erittäin myrkyllinen hiusten hoito tuotteen. Tämä tuote virallinen nimi on Pureology Shampoo.

Vaikka perustaja Pureology Jim Markham on syytä kiittää hänen hyväntekeväisyyttä, ei ole mitään puhdasta tietoa ainesosista, jota hän käyttää hiustenhoitotuotteita. Kuten varmasti pian huomaamaan Pureology käyttää monia tunnettuja vaarallisia kemikaaleja ja niiden tuotteita.

Pureology shampoo on aivan kirjaimellisesti kemiallinen keitto monien ainesosien koskaan testattu turvallisuuden mukaan CIR - kosmeettisen ainesosan Review. Kemikaalit, jotka on sertifioitu CIR: ssä on testattu eläimillä.

Tämä tuote sisältää näitä erittäin myrkyllisiä ainesosia, POLYQUATERNIUM-7, tokoferyyliasetaatti, QUATERNIUM-26, joka on yhdistetty syöpään eläinkokeissa.

Testaamattomia kemikaaleja

Pureology Hydrate Shampoo sisältää kemikaaleja, joita ei ole arvioitu turvallisuus kosmeettisissa CIR

Nämä kemikaalit ovat: dinatrium laureth SULFOSUCCINATE, guar HYDROXYPROPYLTRIMONIUM KLOORIVETY, dekyyli glukosidina, ROSE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GLYCERETH-26, superoksididismutaasi, melaniinia, C11-15 PARETH-7, 1-DODECANOL, SANTALUM albumin (santelipuumaa), hydrolysoitu OAT valkuainen, vihreää teetä, CINNAMIDOPROPYLTRIMONIUM KLOORIVETY, Triticum vulgare (vehnä) aminohapot, TRIDICETH-12, Helianthus annuus (auringonkukka) siemen uutetta, hydrolysoitu soijaproteiini, glyseriini.

Tuoksu

Huolta herkille ihmisille on läsnä - epämääräisesti kutsutaan - tuoksu . Tämä on määrittelemätön sekoitus kemikaaleja käytetään yleisesti koko toimiala on yhdistetty immuunijärjestelmän ja hermoston myrkyllisyys.

Parabeeneja

Pureology Hydrate Shampoo sisältää myös parabeenit : metyyliparabeeni ja propyyliparabeeni, kemikaaleja, joita on viime aikoina yhteydessä naisten rintasyövän. Tämä tutkimus on ilmoittanut BBC sunnuntaina 11. tammikuuta 2004."JA MITÄ SANOO SUOMALAINEN MAAHANTUOJA:


"Pureology – ekologinen vaihtoehto hiustenhoitoon

Pureology perustettiin Irvinessä, Kaliforniassa vuonna 2001. Kampaamoalan edelläkävijä Jim Markham sai aikaan vallankumouksen värinhoidossa lanseeraamalla värikäsitellyille hiuksille ensimmäiset 100 % vegaaniset koostumukset ja ZeroSulfate sulfaatittomat shampoot. Jim huomasi, että ammattilaisvärjääjien ja heidän asiakkaidensa keskuudessa oli tarve hellävaraisille, lunnollisille tuotteille, jotka antavat hiusvärille pidemmän keston.

Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka vahingoittavat hiusnystyä ja väripigmenttiä. Ne heikentävät hiuksen kuntoa ja värin hehkua. Pureologyn ainutlaatuinen AntiFadeCompex sisältää sekoituksen voimakkaita antioksidantteja ja UVA/UVB aurinkofilttereitä, jotka suojaavat hiusväriä vapailta radikaaleilta.

Pesevät ainesosat ovat olennainen osa shampoiden puhdistusjärjestelmää, mutta yleiset pesevät ainesosat kuten sulfaatit voivat haalistaa hiusväriä. Mahdollistaakseen hellävaraisen puhdistuksen haalistamatta väriä, sulfaatittomat shampoot sisältävät hellävaraisia peseviä ainesosia. Ainesosat ovat johdettu kookoksesta, maissista ja sokerista. Ne antavat täyteläisen vaahdon ja säilyttävät hiusvärin hehkuvana."
ETTÄ NÄIN, MITÄS MIELTÄ TÄLLÄISESTÄ PITÄIS OLLA. EI VOI OLETTAA KYLLÄ ETTÄ KULUTTAJA EROTTAA EKOLOGISEMMAN KUN AMMATTILAISILLEKIN TÄMÄ ON NÄIN VAIKEAA. LISÄÄ TIETOA TARVITAAN