...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

Savipuhdistus

Savi sopii erityisesti rasvoittuville hiuksille ja tukkoiselle, ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle. Savi poistaa tehokkaasti hiuksista ja hiuspohjasta muotoilutuotejäämiä ja ilman epäpuhtauksia. Savihoito imee itseensä myös kemikaalit hiuksista ja poistaa kaikki mahdolliset kuona-aineet hiuspohjasta.
Savi on ratkaisu myös moniin muihin hiusten ongelmiin: hiustenlähtöön ja hitaaseen hiustenkasvuun.
Savea on käytetty hiustenhoidossa jo antiikin Kreikassa. Sen pH:sta johtuen se rauhoittaa hiuspohjaa ja säätelee talineritystä, jolloin hiukset pysyvät hyväkuntoisina ja puhtaina, vaikka pesuväli olisikin normaalia harvempi.


Ennen Kasvivärjäystä hiuksille kannattaa itse asiassa tehdä syväpuhdistava savihoito, joka saa värin pysymään hiuksissa kauemmin.
Savi puhdistaa hiukset äärimmäisen hyvin eikä sen jälkeen niihin tarvitse lisätä edes enää hoitoainetta. Aivan kuin kalkittomalla järvivedellä pesisi.


Savikaalihoito hiuksille ja päänahkaan tehostettuna intialaisella hieronnalla. Hieronta toteutetaan luomuöljyillä, mikä ravitsee myös jo itsessään hiusta sekä ihoa. Hieronnan kautta savikaalin puhdistavat vaikutukset hoitavat koko kehoa. Savea on käytetty jo vuosituhansien ajan hellävaraisena mutta tehokkaana puhdistajana. Tunnetusti savi on myös erittäin minearali- ja kivennäisainerikas. Tätä hoitomuotoa suosittellaan varsinkin rasvoittuvalle päänahalle vihreää savea käyttäen. Myös hellävarainen rhassoul tai valkosavi puhdistavat ja hoitavat sekä ravitsevat mm. psoriaatikkojen hiuspohjaa.
Kesto 1h 30minuuttia

Katso mielyttävä video savipuhdistuksesta
http://vimeo.com/60166830