...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

KASVIVÄRI

Ammattilaisena arvostan kasviväreissä sitä lempeyttä mikä näihin väreihin kätkeytyy. Aina ei voi ennalta tietää värin lopputulosta, vaan se muodostuu asiakkaan ja luonnon yhteistyössä....lopputulos on se mitä pitikin ;)

"Hiusten värjääminen kasviväreillä on helppoa ja turvallista. Kasviväreillä värjääminen vie enemmän aikaa kuin teollisilla väreillä värjääminen. Itse pidän tätä pelkästään positiivisena asiana. Hiusten hennaaminen itsessään on mielestäni rauhoittava ja rentouttava elämys.
Hennatut hiukset ovat vahvat ja kauniit!
Henna hoitaa hiuspohjaa ja kerrostuu hiukseen tehden siitä vahvemman. Luonnonkiharat hiukset rauhoittuvat ja hiukset saavat lisää kiiltoa.

Kasviväreillä värjättäessä lopullinen värisävy riippuu aina hiusten alkuperäisestä väristä. Henna muodostaa hiuksen pinnalle läpikuultavan punervan "kalvon", joten tummanruskeista hiuksista ei tule tulipunaisia tai kirkkaanoransseja, vaikka kuinka istuisi saunassa sangollinen hennaa päässään. Mitä vaaleampi hius on ennen värjäystä, sen selkeämmin oranssipunainen sävy tulee esiin. Henna kerrostuu hiukseen, joten useat värjäyskerrat syventävät väriä. Upea väri tulee parhaiten esiin auringonvalossa - erityisesti ilta-auringossa hennatut hiukset näyttävät todella upeilta!"

Suosittelen uskaltamaan kokeilemaan, mikään ei ole ikuista ja aina voi palata entiseen, tuttuun ja turvalliseen. Minulle vaan kävi niin että paluuta entiseen ei ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti