...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

NÄMÄ OVAT EKOLOGISET KENGÄTJuniper on Terra Planan klassikko-korkkari. Ja nimenomaan Multi Quilt on ollut kansainvälisten muotilehtien palstoilla jo viime vuosina. Nyt Multi Quilt rantautuu vihdoin myös Suomeen! Jokainen pari on yksilöllinen koska niihin on käytetty kierrätettyjä tikkitäkkejä Pakistanista ja Bangladeshista. Voit siis olla varma, ettei kenelläkään muulla ole samanlaisia kenkiä

Juniperia mukavammat 10 cm korkokengät eivät voi olla jalassa – sen takaa joustava pohjallinen ja sisäpohjallisen “memory foam”.

kasviparkittua nahkaa
joustava pohjallinen joka on tehty kierrätetystä kumista ja riisin kuoresta
sisäpohjallinen “memory foam” materiaalia joka on kevyttä, iskunvaimentavaa, hengittävää ja kosteutta hylkivää. Materiaali sisältää aktiivihiiltä, joka toimii luonnollisena hajunpoistajana ja on antibakteerista. Aktiivihiili ei myöskään sisällä kromia.
kengät on viimeistelty ompelemalla. Näin minimoidaan usein haitallisia ainesosia sisältävien liimojen käyttö ja kengät ovat myös kestävämmät. Ompeleet ovat myös upea yksityiskohta.
kaikki Terra Planan kengät on suunniteltu mahdollisimman keveiksi – kevyiden tavaroiden kuljettaminen ympäri maailmaa rasittaa luonto vähemmän.

ja näitä saa http://www.idunsapple.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti