...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

Indietori


Sunnuntaina 30.6. klo 10-18 kaupunkifestivaali Bassline Festival levittäytyi Hietalahden torille, joka täyttyi muodista, musiikista ja designista.

Tapahtumaan kuuluu suosittujen bloggaajien muotikirppis sekä Fashion & Design Market, jossa on myynnissä vaatteita, asusteita, koruja ja sisustustuotteita eri suunnittelijoilta. Indiedays-blogiportaali on kutsunut paikalle suositut bloggaajat, suomalaiset suunnittelijat ja kiinnostavat muoti- ja design-merkit
Indietori events

löytöjä:

Tukka hyvin kaikki hyvin
"Olen tapahtumassa paikalla tekemässä ihania ilmaisia pikakampauksia halukkaille. Otan hiusviimeistelyistä kuvia ja julkaisen niitä blogissani. Aloitan klo 10.00 ja lopetan 16.00. Tulkaa siis sankoin joukoin operoitaviksi ja muutenkin jutulle. Olen Indietorilla teitä varten"


Kävin  itse nauttimassa tästä kampaajan ammattitaidosta, kiitos Vivi :)


Lusikallinen hyvää mieltä!

Monta tarinaa ovat nämä lusikat aikanaan kuulleet. Ne ovat hämmentäneet käyntiin väsyneet aamut, mutta kokeneet myös juhlan ja naurun.Nyt ne ovat taipuneet uuteen muotoon ja välittävät sinun viestisi– Mitä sinä haluat kertoa?


beloved

Paloni


MIKÄ ihmeen Indiedays?
Indiedays Inpiration on täysin uusi tapa seurata blogeja. Sivustomme kokoaa sinulle uusimmat postaukset Suomen kiinnostavimmista blogeista. Mukana on 300 bloggaajaa!

Bassline Festival on vuonna 2013 kuudetta kertaa järjestettävä uuden kaupunkikulttuurin festivaali, joka edistää tämän hetken urbaania musiikkia ja urheilua, nuorisokulttuuria sekä kotimaista designia. Tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingissä 28.-30.6.2013. Päätapahtumapaikkoja ovat Sinebrychoffin puisto, Hietalahden tori, mbarin terassi, Kiasman etupiha, Namu sekä Krog Madamen terassi. Tapahtumakokonaisuus on osallistujille täysin maksuton.
Launge


Haastattelussa Outi Pyy OutsaPop Trashionista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti