...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

sairaalaan hiusväristä


Kaupan hiusväri vei naisen hengityskoneeseen – ”Tunsin, kuinka päänahka pulppusi”

Vantaalainen Jaana Vänskä, 49, värjäsi ensimmäistä kertaa elämässään hiuksensa viime viikon keskiviikkona. Hetken kuluttua hän taistelikin jo hengestään.
Asiasta uutisoivalle Iltalehdelle kommentoinut Vänskä kertoi, että kymmenen minuutin kuluttua värin levittämisestä hän tunsi kihelmöintiä päähanassa. Hänen korvansa ja silmänsä turposivat umpeen.
– Tunsin, kuinka päänahka pulppusi. Tiesin heti, että tämä ei ole normaalia ja säntäsin pesemään värin pois, Vänskä kertoo lehdelle.
Yön aikana oireet pahenivat ja jopa hengittäminen kävi vaikeaksi. Vänskä kiidätettiin sairaalaan, jossa hänelle kerrottiin, että allerginen reaktio olisi pian vienyt hengen. Nainen vietti sairaalassa viisi päivää, ja nyt hän voi jo paremmin. Hän on ollut yhteydessä hiusvärin valmistajaan Schwarzkopfiin ja tehnyt asiasta ilmoituksen kuluttajasuojaan.http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194777493437/artikkeli/il%20kaupan%20hiusvari%20vei%20naisen%20hengityskoneeseen%20tunsin%20kuinka%20paanahka%20pulppusi%20.html

1 kommentti:

  1. Voisitte vähän harjoitella lähteiden ilmoittamista. Tekstin alla olevan kuva ei liity tähän Iltalehden tapaukseen joten kirjoitatte harhaanjohtavasti.

    VastaaPoista