...

Ekokampaajalle on tärkeää kunnioitus luontoa ja ihmistä kohtaan, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa.
Toiminnan pitää olla rehellistä ja läpinäkyvää.

Luotettava Kauneus sertifiointiKampaamoalallakin on nyt  oma sertifiointijärjestelmä. Sertifiointi on positiivinen tapa profiloida omaa yritystä ja monella muulla alalla tämä on jo yleistä. Luotettava Kauneus sertifioinnin päätavoite on torjua alan harmaata taloutta ja antaa rehellisille yrityksille enemmän pelitilaa. Varsinkin arvolisäveron nousun jälkeen on ilmenyt, että kampaamoissa tehdään huolestuttavan paljon harmaata taloutta!
Luotettava kauneus sertifioinnilla haetaan positiivista näkyvyyttä parturi- ja kampaamoalalle. Se on tarkoitettu kaikille ja kaikenkokoisille parturi-kampaamoille, jotka haluavat profiloitua LUOTETTAVAKSI.  Se on tehty yhteistyössä alan ammattilaisten, viranomaisten sekä www.tilaajavastuu.fi -rekisteripalvelun kanssa.

Sertifionti on ulkopuolisen tahon tarkastama. Suomen Tilaajavastuu tarkistaa yhteiskuntavelvoitteet ja arviointilautakunta  hyväksyy sertifiointikriteerit. Arviointilautakunta koostuu kampaamoalan tahojen edustajista: Suomen Hiusyrittäjät ry ja Palvelualojen ammattiliitto PAM.

Ei ole luotettavaa, että itse ilmoittaa olevansa luotettava, vaan ulkopuolisen pitää todeta se. Työ- ja elinkeinoministeriön työryhmä pitää Luotettava Kauneus sertifiointijärjestelmää kannatettavana alojen omavalvontakeinona. (http://www.tem.fi/files/33519/TEMrap_21_2012_.pdf)

Tule kuulemaan lisää 19.10 klo 17  ”I LOVE ME” messuille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti